Dette site er ikke længere aktivt, dvs oprettelse af indhold skal i stedet ske på det nye tvtid. Login på det nye tvtid

Glenn fra 'Sidste omgang': Jeg er stadig dybt chokeret

Glenn er blevet et helt nyt menneske efter sin afvænning, og i dag er han stadig chokeret over, hvordan han så ud som alkoholiker

I aftenens premiere på 'Sidste omgang' kunne seerne følge den utrolige forvandling, som Glenn gennemgik med hjælp fra alkohol-coach Carl Christian Randow (også kaldet CC).

Fra at have været tæt på at dø af druk blev Glenn et helt nyt menneske efter den intensive afvænningsbehandling. Tvtid har talt med Glenn fem måneder efter, han forlod behandlingscentret.

- Jeg er stadig dybt chokeret over, hvordan jeg så ud, mens jeg drak. Jeg lignede jo én på 80 år, og mine venner kunne slet ikke kende mig, da jeg blev ædru. De kaldte mig for Dr. Jekyll og Mr. Hyde, siger Glenn med et lille grin og fortsætter.

- I dag har jeg det supergodt både fysisk og psykisk. Så jeg er meget taknemlig over, at min søster i Sverige og min ekskæreste Hanne fik mig overtalt til at være med i tv-programmet. Jeg fatter faktisk ikke, hvordan det lykkedes dem. For jeg havde ikke andet end øl i hovedet på det tidspunkt, konstaterer han. (Se Glenns forvandling i videoklip øverst på siden).

Har været på afvænning 50-60 gange før
Egentlig lød aftalen kun på, at Glenn skulle gennemgå et almindeligt afrusningsforløb, som han har prøvet mange gange før uden det store held.

- Jeg tror, jeg har prøvet at blive afruset 50-60 gange før, og det var meningen, at jeg skulle på sådan et forløb igen, så jeg kunne komme hjem efter otte dage. Men behandlerne overtalte mig til at gennemgå en hel Minnesota-kur på fem uger, fortæller Glenn, som også selv havde lyst til at blive på centret.

- Det var et pragtfuldt sted, og folk var så søde og tålmodige med mig. Der var et fantastisk sammenhold, og vi græd og grinede sammen. Så jeg kan kun sige godt om det, lyder det fra den 43-årige eks-alkoholiker, som nu fortsætter med efterbehandling hver anden torsdag, ligesom han går til AA-møder.

Kom hjem til en døende far
Det var dog hårde odds, Glenn kom hjem til efter det vellykkede behandlingsforløb. Hans far havde nemlig fået konstateret kræft i hjernen og blev indlagt på hospitalet, lige da Glenn blev udskrevet.

- Min mor og jeg sad hos ham på hospitalet seks-otte timer hver dag, og det var selvfølgelig en svær omgang. Men jeg er meget glad for, at jeg nåede at blive ædru, så jeg kunne tale med ham til det sidste, lyder det rørt fra Glenn, som tilføjer.

-  Jeg holdt også en tale i kirken, og det havde været umuligt, hvis jeg stadig drak, konstaterer han.

Glenns fars sygdom og død bevirkede, at Glenn i en periode droppede ud af efterbehandlingen, men det lykkedes ham at holde sig helt fra alkoholen.

Er tilbage i livet - lige så social som tidligere
I tv-programmet fik man opfattelsen af, at Glenn var en indelukket og asocial person, som helst ville gemme sig foran fjernsynet og bure sig inde. Men i virkeligheden var det alkoholen, der talte.

- I drukperioden burede jeg mig inde, for jeg havde dårlig samvittighed og kunne ikke klare, at folk skulle se mig i den tilstand. Det var jo et nederlag for mig, siger Glenn, som samtidig erkender, at han faktisk kun kan huske to procent af det, der skete, da Carl Christian Randow besøgte ham i hans hjem.

Heldigvis har Glenn nu fået sin gamle personlighed tilbage og har taget kontakt til mange af sine venner igen.

- Jeg har altid været meget social, og jeg har rigtig mange venner og bekendte. Jeg har jo også været DJ i mange år . Og heldigvis er de der stadig for mig, siger han og tilføjer med fast stemme:

- Jeg vil ALDRIG falde tilbage til drikkeriet igen. Denne gang var det hundrede procent mig selv, der ville afvænnes - og jeg ved, at jeg har styrken til at holde fast i det, slutter han.

Deltag i live-chatten med CC og Glenn lige nu på tv2.dk

 

 

 

 

 

Facebook kommentarer